Uniek beeldje

Uit vooraad leverbaar

Kwaliteit

Snelle leveringen

Beeldjes kopen doe je bij Beeldje.com

Geert kunen

Geweldig mooie beelden van kinderen, baby en liefde allemaal met de hand vervaardigd en gemaakt van keramiek en klei. De geert kunnen beeldjes worden vaak verbronsd of gepatineerd. Veelal worden de beelden van geert kunen ook met twee variaties afgewerkt. Doordat alle beelden van Geert Kunen met de hand worden vervaardigd is geen enkel beeldje hetzelfde. Uiteraard zijn de beeldjes wel lijkend op elkaar. Geert kunen beeldjes zijn veelal een verzamelobject, de beelden worden met de grootste zorg vervaardigd en afgewerkt en veelal in beperkt oplage geproduceerd. De beelden van Geert Kunen Kunnen dien als tuinbeelden en als verfraaiing van uw entree of woonkamer.

Baby beeldjes van Geert kunen

Geert kunnen heeft een hele collectie met beeldjes vann baby's gemaakt, in alle soorten en maten. Zo zijn er baby beeldjes van een baby in een hand maar ook liggende baby beeldjes. De baby beeldjes hebben een realistische uitstraling daarom zal de herkenning ook groot zijn.

Beeldjes van kinderen

De collectie kinder beelden is wel een heel bekende serie beeldjes. De beelden zijn heel realistisch en roepen snel een emotie bij u op. De kinder beelden worden vaak gebruikt als tuinbeelden dit gezien de grote van de kinder beelden.

Sculpturen van Geert Kunen

Naast het realistische werk van Geert kunen, heeft De kunstenaar ook een serie beelden gemaakt die abstracter zijn. Deze sculpturen hebben veelal een link met liefde.

33 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

33 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in